Om

Interiøret Hanne Hovland AS

Nobels gate 23, 0268 Oslo, Norway | +47 90 82 85 40

Copyright @ All Rights Reserved

INTERIØRET

HANNE HOVLAND AS

 

Hanne Hovland har arbeidet som interiørkonsulent og med design siden 1982. I denne tiden har hun opparbeidet et talentfullt team med interiørdesignere, arkitekter, design assistenter, dyktige håndverkere og byggeledelse. Dette gir en bred kompetanse og god kapasitet til å ta ansvar for prosjekter i alle størrelser.

 

Hanne Hovland sitter nå i et kontorfellesskap sammen med seks andre interiørdesignere.

Hun samarbeider også en av nordens største antikvitetsforhandler, Green Square Copenhagen, og har et utstillingslokale i nobelsgate.

 

Interiøret

PRISER OG

SAMARBEID

 

Hanne har ledet Laura Ashley butikken i Norge siden oppstarten og frem til 1992, da hun startet opp Interiøret som nå har videreutviklet seg til Interiøret Hanne Hovland AS. Hun arbeider med gode, fagdyktige og kvalitetsikre samarbeidspartnere. Dette gjør at hun kan tilby den totale interiør-leveransen for hotell, restauranter og ferdigstillelse alle typer boligprosjekter.

 

DESIGNER OF THE YEAR

 

Hanne har også hatt interiøroppdrag i utlandet og to ganger vært med i ”Andrew Martin – Designer of the Year”. Hannes stil er både moderne, klassisk og med et gjennomført uttrykk. Les mer om Andrew Martin her.

 

 

Andrew Martin er et britisk merke, grunnlagt i 1978 og har blitt et landemerke innen design og tekstil.

 

 

Andrew Martin tilbyr et bredt spekter av tekstiler, tapeter, møbler og tilbehør til hjemmet, inspirert av en unik blanding av kulturer, nostalgi og tiår. Andrew Martin International er stedet for tastemakers på jakt etter enkelt interiør med en vri.